Del
Vælg mellem 292 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nyby_121-28-4217
Emne nr. 121-28-4217
Fredeligt og smukt område med rigt dyreliv og dejlig badestrand

Nyby er et dejligt og roligt ferieområde ca. midt på Fanø, tæt ved en af Europas allerbedste badestrande. Også naturens dyr kan lide at være her, så man kan tit opleve både fasaner, dådyr og kaniner tæt ved sommerhusene.

Den lange brede sandstrand er det ideelle sted at tilbringe en feriedag, da her både er plads til hygge med børnene, afslapning og til at deltage i eller iagttage de mange aktiviteter og leg på stranden. F.eks. er drageflyvning det helt store hit, og hvert år i juni md. afholdes en international dragefestival med flere tusinde deltagere.

Fanø har et fint udbygget net af cykelstier, og da der kun er 15 km fra øens nordligste til sydligste punkt, er det nemt at opleve Fanø på cykel. Lad f.eks. turen gå til udflugtsmålet Pælebjerg, hvor den lille sø er ekstra smuk, når åkanderne blomstrer. Pælebjerg er 21 m høj og det højeste bjerg på Fanø. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over Fanø Klitplantage, hvor man finder en afmærket mountain bike rute. Tæt ved ligger også den eventyrlige skovlegeplads, hvor der er sjov og udfordringer for legebørn i alle aldre. Legeredskaber og træstammer er udformet som dyr, feer og trolde, og man kan låne trækvogne til en gåtur i skoven. Her er også et overdækket picnicområde med bål- og grillpladser til fri afbenyttelse.

Fanø er rig på historiske bygninger, kunst og kulturseværdigheder. Besøg f.eks. Fanø Kunstmuseums samling på mere end 1100 værker omkring livet på Fanø fra 1800-tallet til i dag. På Fanø Strandgalleri Galleriets kan man fem dage om ugen i sommerhalvåret se skiftende udstillinger af forskellige kunstnere med tilknytning til øen. Derudover kan man hver anden torsdag selv slibe rav på ravværkstedet.

Lej sommerhus Nyby hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Nyby, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Nyby er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Nyby til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Nyby hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Nyby, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.