Del
Vælg mellem 42 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Grøndal_121-28-4051
Emne nr. 121-28-4051
Familievenligt område med plantage, skærmende træer og klithede

Det naturskønne område har et rigt dyreliv, og trods freden og roen og det uforstyrrede område ved feriehusene er der ikke langt til handelsbyen Nordby og nogle af Europas dejligste sandstrande ved Fanø Bad. Fanø er ikke større, end at hele øen kan nås på cykel, og samtidig er det både en god måde at opleve ferielandet på og nyde samværet med familien. Øen er beriget med et fine cykel- og travestier, og Visit Fanø står til rådighed med turforslag, og samme sted kan købes kort med cykelruter på øen.

Også på stranden langs Fanøs vestkyst er det muligt at cykle. Sandet er kørefast, og det er en helt særlig oplevelse at cykle langs havet. Turen går forbi Fanø Bad, hvis historie som badeby rækker helt tilbage til 1890’erne, hvor stedet blev landets første internationale badested og første kurbad. Stranden her er en af de sikreste og bedste i hele Europa, så det er ikke så sært, at den altid har kunne trække gæster til fra nær og fjern.

Fanøs skønne strande benyttes flittigt året rundt. Om sommeren naturligvis til solbadning, leg med børnene og en tur i havet, men også strandsejlads med blokarts og drageflyvning er meget populært. Hvert år i juni måned afholdes Fanø International Dragefestival med mere end 5.000 drageflyvere fra hele verden – mange fra så eksotiske steder som Japan. I august er det så børnenes tur til at afholde dragefestival. Her er alle aktiviteter målrettet børn og deres forældre, og her er noget for alle interesser.

Gå ikke glip af et besøg i de charmerende gader i Nordby. Den historiske by byder på alt fra kunsthåndværksbutikker, friskbagte vafler og hjemmelavede bolsjer – endda nogle I selv kan være med til at lave. Besøg også Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling i det lokale museum.

Trænger familiens yngste til at brænde krudt af, er skovlegepladsen i den østlige del af Fanø Klitplantage en kæmpe oplevelse. Her er alle legeredskaber naturligvis lavet i træ, og mange er udformet som skovtrolde, alfer og andre eventyrfigurer.

Lej sommerhus Grøndal hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Grøndal, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Grøndal er således det oplagte valg for en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Grøndal til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Grøndal her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Grøndal, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.