Del
Vælg mellem 167 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fjand_322-40080
Emne nr. 322-40080
Dejligt og naturskønt område ved Vesterhavet og Nissum Fjord

I Fjand mærker man freden og roen. Her er masser af luft og plads, skønne badestrande, gode fiskesteder og kort vej til oplevelser for hele familien.

En af de mest børnevenlige strande er Thorsminde Strand, hvor der foruden sandstrand og roligt vand er lagt flydeliner ud, så det er mere trygt at bade i havet. Her er ramper til kørestole og barnevogne, grillbar og toiletter og ikke mindst Strandingsmuseet St. George. Museet har en stor samling genstande fra skibsvragene, og de er ufatteligt velbevarede efter mange år på havets bund. Museet har også en stor maritime udendørs legeplads, og der er gratis entre for børn. Det er også hyggeligt at fiske fra molen og stranden. Thorsminde har også en svømmehal med rutsjebane og modstrømsanlæg samt bassin til de alleryngste.

Det er også godt at fiske i Nissum Ford, men vil I hellere til fiskesøer, er der fine muligheder i området. Ved Ulfborg ligger bl.a. Vibholm Ørredsø Put & Take og i Vemb Loch Nees Put and Take. I Vemb ligger også Flamingo Naturpark med søer, vandfald, ønskebrønd og springvand. Her er masser at se på og meget smukt.

Kan I lide at handle i små gårdbutikker med lækre lokale specialiteter, er Fjand Gårdbutik og Vestkystens Gårdbutik ved Ulfborg rigtig fine steder. Er det vejr til is, er Staby Ismejeri et oplagt valg. Mejeriet laver den lækreste is af de allerbedste råvarer – bl.a. af mælk fra deres egen økologiske køer.

Ca. 28 km syd for Fjand kommer I til den charmerende badeby Søndervig med butikker og spisesteder samt aktiviteter som bl.a. bowling og badeland. Om sommeren afholdes der Sandskulpturfestival med kunstnere fra hele verden.

13 km fra Søndervig ligger den stemningsfyldte gamle købstad Ringkøbing med skæve bindingsværkshuse, brostensbelagte stræder og et autentisk 1800-tals torv. Ringkøbing har også en Adventure Park, hvor man bl.a. kan spille fodbold- & håndboldgolf og minigolf, samt et spændende museum med vestkystens historie.

Lej sommerhus Fjand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Fjand, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Fjand er således det oplagte valg for en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Fjand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Fjand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Fjand, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.