Del
Åbne vidder, frisk luft og højt til himlen ved hav og klit

Vester Husby er et af de fredeligste og smukkeste ferieområder ved Vesterhavet. Husby Klit Strand ligger lige på den anden side af klitterne, og man bliver aldrig træt af at kigge på den brede hvide sandstrand og havet. P-plads findes i nærheden af stranden, så der er ikke langt at gå.

Vegetationen i Husby Klitplantage er frodig og alsidig med farvestrålende lyng og gyvel samt bøg, eg, gran og fyr. Området har også et rigt fugleliv, da trækfuglene holder rast i fuglereservatet ved Nissum Fjord og Fjandø. Oplev også fuglelivet ved Husby Sø og Nørre sø. Området er velegnet til trave- og cykelture. Cykelturen kunne f.eks. gå til Staby Ismejeri, der laver den lækreste is af de allerbedste råvarer – bl.a. af mælk fra deres egen økologiske køer.

Kører I 13 km nordpå, kommer I til Thorsminde, hvor et besøg på Strandingsmuseum St. George er et must. Museet har en stor samling genstande fra skibsvragene, og de er ufatteligt velbevarede efter mange år på havets bund. Museet har også en stor maritime udendørs legeplads, og der er gratis entre for børn. Det er også hyggeligt at fiske fra molen og stranden. Thorsminde har også en svømmehal med rutsjebane og modstrømsanlæg samt bassin til de alleryngste.

I Vemb 25 km fra Vester Husby kan I gå på opdagelse i Flamingo Naturpark med søer, vandfald, ønskebrønd og springvand. Her er masser at se på og meget smukt.

Kun 20 km syd for Vester Husby ligger den hyggelige badeby Søndervig. Her er der mange butikker og spisesteder, bowling og badeland, og om sommeren afholdes her Sandskulpturfestival med kunstnere fra hele verden.

Lige på den anden side af Ringkøbing Fjord 13 km fra Søndervig ligger den charmerende gamle købstad Ringkøbing. Her er der kulørte bindingsværkshuse med stokroser og brostensbelagte stræder og et lille torv, der ligger autentisk som i 1800-tallet. I Ringkøbing ligger også Adventure Park, hvor hele familien kan konkurrere i fodbold- & håndboldgolf, bumber ball, minigolf og meget mere.

Fra Vester Husby er der også kun en halv times kørsel til Holstebro. Her kan I leje kanoer og tage turen på Storå til Nissum Fjord. Holstebro er også en aktiv handelsby med gode shopping muligheder, badeland og friluftsbad.

Lej sommerhus Vester Husby her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Vester Husby, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Vester Husby er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Vester Husby til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Vester Husby her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Vester Husby, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.