Del
Vælg mellem 55 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Thorsminde_322-70869
Emne nr. 322-70869
Nyd naturen, freden og roen med udsigt til hav og fjord

Thorsminde ligger på den smalle langtange, hvor Vesterhavet og Nissum Fjord mødes. Byens hovederhverv er fiskeri, og auktionshallen er et spændende og aktivt sted. Der afholdes auktion, hvor også turister er velkomne, hver dag i juli og august. Vil man hellere selv fange aftensmaden, er der fine fiskesteder både på havnen og molen. Har man ikke fået fiskeudstyret eller madding med, kan dette købes i grejbutikken ved slusen, hvor der også udstedes fisketegn. Er I mere til røgede fisk, er der flere fiskebutikker og røgerier i byen.

Ved siden af molen er der en fredelig sandstrand med roligt vand og udlagte flydeliner. Stranden har en handicapsti, så også kørestole og barnevogne kan komme tæt på vandet. Få meter fra stranden er der toiletter og en grillbar, så sult og tørst kan blive stillet. Gå en tur på havnen og følg med, når kutterne tømmer lasten for dagens fangst.

På havnen ligger også Strandingsmuseet St. George. Museet blev grundlagt på baggrund af den store strandingsulykke i 1811, da de to engelske skibe St. George og Defence strandede ud for Thorsminde, og omkring 1400 søfolk mistede livet. På museet er der udstillet flere tusinde dykkerfund fra forlisene. Her er også en særlig afdeling for børn med ubådsperiskop og akvarium og fortællinger om strandinger og redning på børnenes niveau. Udenfor er der en stor maritim legeplads. Der er gratis adgang til museet for børn.

Ca. 800 m syd for Thorsminde mellem havet og klitvejen er der rejst et mindesmærke på de omkomne ved forlisene.

Thorsminde Kirke er en ret speciel kirke. Oprindelig var bygningen et redningsbådshus, og døbefonten, der stammer fra Skærum Kloster, har tidligere været anvendt som vandingstrug for kvæg.

Havets og Fjordens Hus i Thorsminde danner rammerne om vandsport, bl.a. roning, kajak, dykning og stand-up-padling. Her kan man få undervisning, og huset har badefaciliteter og sauna. Vil I heller bade i 27 grader varmt vand, er det indendørs vandland i Thorsminde Svømmehal sagen. Her er både modstrømsanlæg og rutsjebane, bassin til de yngste og en dampsaunakabine, så her er noget for hele familien.

Lej sommerhus Thorsminde her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Thorsminde, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Thorsminde er derfor det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse Thorsminde til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Thorsminde her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Thorsminde, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.