Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skalstrup_121-20-9035
Emne nr. 121-20-9035
Fredeligt og naturskønt ferieområde ved fjord og skov

Skalstrup ligger på østsiden af Nissum Fjord lige midt i den skønneste natur. Fjorden er det dejligt sted at surfe, sejle i kajak, fiske og bade. Tager I på tur med fiskestangen, er der gode muligheder for at få ål, skrubber og helt med hjem. Oplev hyggen ved fjordens små havne og det rige fugleliv på engene og ved fjorden. Er I haveinteresserede, vil I blive begejstret over Fru Pedersens Have. Den 2 tønder land store landbohave er holdt i engelsk stil med lysthuse og hygge. Her er også en legeplads til børnene.

I Vemb er der flere naturoplevelser i Flamingo Naturpark, der har både søer, vandfald, ønskebrønd og springvand. En af egnens bedste fiskesøer, Loch Ness Put and Take, ligger også ved Vemb.

Har I lyst til at tage på skovtur, er der kun 23 km til en af Danmarks allerstørste skovområder, Klosterhede Plantage. Her er søer og vandløb blandt de reneste i landet, her er vilde bævere og masser af kronvildt. I plantagen finder I også Danmark længste mountainbikerute og et utal af afmærkede vandrestier og hele to skovlegepladser.

Ta’ evt. cyklerne de 10 km til Bøvlingbjerg og besøg de spændende butikker Hornvarefabrikken og Maagaard Glas. Her er basis for at få et godt ferieminde med hjem.

Er det tid til en shoppingtur, er der ikke langt til Holstebro. Gågaderne har mange hyggelige butikker og spisesteder, og turen kan evt. sluttes af med et besøg i Holstebro Badeland. Har I lyst til at sejle i kano, kan man leje disse på timebasis ved Mejdal Camping.

Går turen til Vesterhavet, kan I glæde jer over, at der er mange skønne sandstrande inden for en overskuelig afstand. F.eks. ved Bjerghuse, Spidsbjerg og Fjand eller Vedersø Klit. Undervejs kommer I forbi flere skønne gårdbutikker, bl.a. Fjand Gårdbutik og Vestkystens Gårdbutik ved Ulfborg. Et must er en tur forbi Staby Ismejeri, der laver de lækreste is af de allerbedste råvarer – bl.a. af mælk fra deres egen økologiske køer. Lystbækgaard ved Ulfborg har også en butik med egne produkter samt et lille museum. På gården kan man også opleve, hvordan man hyrder får med fårehunde.

Lej sommerhus Skalstrup hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Skalstrup, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Skalstrup er således det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Skalstrup til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Skalstrup her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Skalstrup, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.