Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nørhede_121-21-0083
Emne nr. 121-21-0083
Tæt ved Nissum Fjords rige fugleliv og gode fiskesteder

Sætter I pris på at være tæt på naturen og alle dens muligheder for aktiviteter, så er Nørhede et godt valg. Området har mange gode vandre- og cykelstien, og i plantagen ved sommerhusområdet er der afmærket en sti, der også er velegnet for kørestole og barnevogne. Stien fører til skovlegepladsen, der ligger i smukke omgivelser, og hvor alle legeredskaber er lavet af træ. Her er også borde og bænke, så I kan kombinere et besøg på legepladsen med en picnic.

Nissum Fjord byder på gode forhold til surfing, en fisketur efter ål, skrubber og helt eller et smut i vandet. Ved Kaprifolievej er der en lille badestrand med dejlig roligt og lavt vand. Oplev hyggen ved fjordens små havne og det rige fugleliv på engene og ved fjorden.

Ta’ cyklerne og kør ad de hyggelige veje ca. 5 km til strandene ved Bjerghuse, Spidsbjerg og Fjand eller 8 km til Vedersø Klit. Alle steder er strandene brede med hvidt sand og smukke klitter.

Området har flere skønne gårdbutikker, bl.a. Fjand Gårdbutik og Vestkystens Gårdbutik ved Ulfborg. Et must er en tur forbi Staby Ismejeri, der laver de lækreste is af de allerbedste råvarer – bl.a. af mælk fra deres egen økologiske køer. Lystbækgaard ved Ulfborg har også en butik med egne produkter samt et lille museum. På gården kan man også opleve, hvordan man hyrder får med fårehunde.

Ta’ den blot 11 km ture på tangen mellem fjord og hav til Thorsminde, hvor der også er den skøn og børnevenlig strand, gode fiskemuligheder, mulighed for at få stillet den lille sult eller tørst. Snyd ikke jer selv for et besøg på Strandingsmuseum St. George. Museet har en stor samling genstande fra skibsvrag, og de er ufatteligt velbevarede efter mange år på havets bund. Her er også en stor maritime udendørs legeplads, og der er gratis entre til museet for børn. Thorsminde har også en svømmehal med rutsjebane og modstrømsanlæg samt bassin til de alleryngste.

I Vemb på den anden side af fjorden ligger Flamingo Naturpark med søer, vandfald, ønskebrønd og springvand. Her er masser at se på og meget smukt. I Vemb finder I også en af egnens bedste fiskesøer, Loch Ness Put and Take.

Ca. 25 km mod syd ligger den hyggelige badeby Søndervig. Byen har mange butikker og flere spisesteder samt bowling og badeland. Hver sommer afholdes her Sandskulpturfestival med kunstnere fra hele verden. Fortsætter man 13 km ind i landet langs Ringkøbing Fjord kommer man til den charmerende gamle købstad Ringkøbing. Her er der fine gamle bindingsværkshuse med stokroser og brostensbelagte stræder og et fint gammelt torv. I Ringkøbing ligger også Adventure Park, hvor I kan spille fodbold- & håndboldgolf, bumber ball, minigolf og meget mere.

Lej sommerhus Nørhede her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Nørhede, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Nørhede er således det oplagte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Nørhede til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Nørhede hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Nørhede, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.