Del
Vælg mellem 329 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vedersø Klit_160-A4611
Emne nr. 160-A4611
Afslappende og naturskønt med klitlandskab og sandstrand

Vedersø Klit er et utrolig smukt ferieområde, der indbyder til traveture i det varierede landskab. Her er de fleste huse stråtækte og beliggende på store grunde. Klitterne skaber et dejligt miljø, og der er ikke langt til vandet. Har I lyst, kan I tage med Vedersø Ridecenter en tur langs klitterne og havet på islandske heste. Stranden ved Vedersø Klit er en dejlig bred sandstrand med fine tilkørselsforhold og p-plads i nærheden. Her er også en kiosk, så den lille sult og tørst kan blive stillet.

På Vedersø Klit Camping kan man benytte den opvarmede pool med vandrutsjebane, spille tennis og minigolf og benytte legepladsen.

Vedersø er bl.a. kendt for stedet, hvor digterpræsten Kaj Munk kom fra. På egnsmuseet er der indrettet en mindestue for ham samt en gammel skolestue og flere andre lokale udstillinger. Museet ligger på Vesterhavsvej 68, ca. 6 km i retning mod Stadil. Et andet interessant museum er Strandgården ca. 7 km syd for Vedersø Klit. Det lokale museum med gamle fiske- og landbrugsredskaber giver et godt indtryk af, hvordan livet var på vestkysten i gamle dage.

Man kan også leje cykler og tage på udflugt i det dejlige ferieland. F.eks. de 12 km til Staby Ismejeri, hvor man kan købe en velfortjent is. Er I til lidt længere cykelture, er der 20 km til den smukke 700 år gamle herregård Nørre Vosborg mellem Ulfborg og Vemb. Herregården har en spændende historie, bl.a. siges det, at det spøger på stedet. H.C. Andersen besøgte stedet i 1859 og skriver i sin dagbog, at han dog ikke mødte spøgelset "den hvide dame". Fra Vedersø Klit er der 18 km til fårehyrdens Gård, Lystbækgaard, hvor man bl.a. kan se border collier i aktion, når de hyrder får. Man kan også se, når fårene bliver klippet og købe uldtøj og fårekød i gårdbutikken. I caféen kan der købes frokost, kaffe og kage.

16 km nord for Vedersø Klit på tangen, hvor Vesterhavet og Nissum Fjord mødes, ligger fiskerbyen Thorsminde. På havnen ligger Strandingsmuseet St. George, hvor hovedtemaet er den store strandingsulykke i 1811, da de to engelske skibe St. George og Defence strandede ud for Thorsminde, og omkring 1400 søfolk mistede livet. På museet er der udstillet flere tusinde dykkerfund fra forlisene. Her er også en særlig afdeling for børn med ubådsperiskop og akvarium og fortællinger om strandinger og redning på børnenes niveau. Udenfor er der en stor maritim legeplads. Der er gratis adgang til museet for børn. Der er også fine fiskesteder både på havnen og molen. Har man ikke fået fiskeudstyret eller madding med, kan dette købes i grejbutikken ved slusen, hvor der også udstedes fisketegn.

Lej sommerhus Vedersø Klit hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Vedersø Klit, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vedersø Klit er således det oplagte valg til en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Vedersø Klit til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Vedersø Klit her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Vedersø Klit, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.