Del
Vælg mellem 84 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sdr. Nissum_322-30848
Emne nr. 322-30848
En hyggelig landsby ved Nissum Fjord og Husby Klitplantage

I Sdr. Nissum kan man handle i dagligvareforretningen og hos bageren. Byens kirke er en stor romansk kvadrestenskirke fra 1100-tallet. Kirken er smukt renoveret, og på kirkegården er der en mindesten for de søfolk, der gik ned med skibene St. George og Defence i 1811. Besøg også Strandingsmuseet St. George i Thorsminde, hvis I vil vide mere om forlisene.

Thorsminde ligger på tangen mellem fjord og hav blot 10 km fra Sdr. Nissum. Museet har en stor samling genstande fra skibsvrag, og de er ufatteligt velbevarede efter de mange år på havets bund. Her er også en stor maritime udendørs legeplads, og der er gratis entre til museet for børn. Thorsminde har også en svømmehal med rutsjebane og modstrømsanlæg samt bassin til de alleryngste. Er det strandvejr, kan I glæde jer over den børnevenlige badestrand ved molen. Der er grillbar og toiletter på havnen ved stranden og fine muligheder for lystfiskere.

Der er andre fine strande ved Vesterhavet tæt på. F.eks. ved Bjerghuse, Spidsbjerg og Fjand eller Vedersø Klit. Undervejs kan I lægge vejen forbi Fjand Gårdbutik og Vestkystens Gårdbutik ved Ulfborg. Besøg også Staby Ismejeri, der laver de lækreste is af de allerbedste råvarer – bl.a. af mælk fra deres egen økologiske køer. På Lystbækgaard ved Ulfborg kan man opleve, hvordan man hyrder får med fårehunde. Her er også en butik med egne produkter samt et lille museum.

Nissum Fjord byder på gode forhold til surfing, fiskeri efter ål, skrubber og helt eller en tur i vandet. Oplev hyggen ved fjordens små havne og det rige fugleliv på engene og ved fjorden på trave- eller cykelture. I Nørhede ligger en skovlegeplads, hvor legeredskaber er lavet af træ. Legepladsen ligger i naturskønne omgivelser, og her er borde og bænke, så man kan tage picnickurven med.

På østsiden af Nissum Fjord ligger Skærum Mølle, der er et spændende sted med bl.a. en betydelig mineralogisk samling og mulighed for astronomiske observationer. Hver måned arrangeres åbne stjerneaftener, som interesserede kan deltage i. Møllen har også et teglværksmuseum, og der arrangeres guidede ture i naturen ved Nissum Fjord med udgangspunkt ved møllen. Har I hunden med på ferie, kan I have glæde af Skærum Mølle Hundeskov.

I Vemb tæt på Skærum Mølle ligger Flamingo Naturpark med søer, vandfald, ønskebrønd og springvand. Her er masser at se på og meget smukt. I Vemb finder I også en af egnens bedste fiskesøer, Loch Ness Put and Take.

Lej sommerhus Sdr. Nissum her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Sdr. Nissum, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Sdr. Nissum er således det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos os har vi samlet så mange private sommerhuse Sdr. Nissum til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Sdr. Nissum her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Sdr. Nissum, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.