Del
Vælg mellem 64 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Grærup_333-176
Emne nr. 333-176
Dejlig sandstrand med klitlandskab og masser af plads

Grærup er et skønt ferieområde med badestrand, klitter, skov og hede. Badestranden er børnevenlig med lavt vand, fint sand og lave klitter, så det er nemt at komme til stranden. Biler henvises til p-pladsen ved stranden.

Naturen ved Grærup indbyder til en aktiv ferie. Stisystemerne gør det nemt at komme omkring til fods og på cykel, og har man fiskestænger med på ferie, er den kæmpe store Grærup Fiskesø et oplagt udflugtsmål. Turen kan også gå til Filsø eller Blåbjerg Klitplantage – begge storslåede naturoplevelser.

Grærup ligger knap 12 km fra Oksbøl, hvor oplevelser og aktiviteter står i kø. I klatreparken Junglefun kan børn fra 7 år og friske voksne udfordre sig selv og hinanden på klatrebaner af forskelligt niveau og højder. Bagefter kan turen gå til SportsPark Blaavandshuk med svømme- og badeland, fitnesscenter og Danmarks eneste skisportssted med 4 løjper for rulleski. Panser- og Brandbilmuseet kræver ikke de store fysiske udfoldelser. Her kan I gå rundt blandt Danmarks største samling af militære panserkøretøjer og brandkøretøjer, heriblandt heste- og håndtrukne brandkøretøjer fra ca. år 1700, en imponerende udstilling af brandslukningsudstyr og en stor samling modelbrandbiler.

Blåvand er en charmerende og aktiv badeby med et aktivt handelsliv og spændende seværdigheder. Blåvand Zoo har omkring 400 dyr fordelt på 80 arter, og her kan man se slanger, zebraer, aber og – som det eneste sted i Danmark - hvide løver. Her er også klappedyr, og man kan være med til at fodre dyrene. Det 39 m høje Blåvandshuk Fyr ligger på Danmarks vestligste punkt, og fra toppen af fyret kan man se ud over Horns Rev og verdens største vindmøllepark. I Blåvand kan man også spille på Nordeuropas største minigolf bane.

Mellem Blåvand og Ho ligger Danmarks nye tema-museum, Tirpitz. Udover de faste udstillinger; Tirpitz-bunkeren, En hær af beton, Den skjulte vestkyst og Rav - havets guld er der løbende udstillinger om f.eks. Vikingerne ved Filsø og De rige jernalderkvinder i Billum.

Lej sommerhus Grærup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Grærup, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Grærup er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Grærup til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Du slipper altså for at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Grærup hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Grærup, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.