Del
Dejlig badestrand, masser af plads og gode oplevelser

Vejers Strand er Vesterhavet, når det er bedst. Her er både et bilfrit område, og et område hvor man må køre helt ned til vandet. Det gør det nemt at have små børn, køletaske mm med på stranden, ligesom gangbesværede også kan komme til vandet. I sommermånederne er der livreddere på stranden, kiosk og p-plads er lige ved stranden, og butikkerne ligger i gåafstand herfra.

I Oksbøl kun 12 km fra Vejers Strand kan legebørn fra 7 år og opefter give den gas i klatreparken Junglefun. Her er udfordringer på mange niveauer over jorden, og sikkerheden er helt i top. I Oksbøl ligger også SportsPark Blaavandshuk med svømme- og badeland, fitnesscenter og Danmarks eneste skisportssted med 4 løjper for rulleski. Panser- og Brandbilmuseet i Oksbøl har Danmarks største samling af militære panserkøretøjer og brandkøretøjer, heriblandt heste- og håndtrukne brandkøretøjer fra ca. år 1700.

14 km nord for Vejers Strand ligger Filsø, der tidligere var Danmarks næststørste sø. I dag er søen på 45 ha, og området ved søen er fredet. Kom tæt på det rige fugle- og dyreliv, bl.a. fra fugletårnene og plancher ved søen. Der er mere smuk natur ved Blåbjerg Plantage mellem Vejers og Nørre Nebel. På toppen af Danmarks højeste klit står den berømte Blåbjerg Sten, og herfra er der et fantastisk udsyn over skov, enge og søer.

Tager I på tur, er der ca. en halv times kørsel til den større badeby Blåvand, hvor der er masser af liv og aktivitet og endnu flere butikker. Blåvandshuk Fyr er 39 m højt og ligger på Danmarks vestligste punkt. Tager I trapperne til toppen, kan I se ud over Horns Rev og verdens største vindmøllepark. Blåvand Zoo er også et dejligt udflugtsmål. Blandt de mere end 400 dyr kan man her opleve slanger, zebraer, aber og klappedyr og som det eneste sted i Danmark også hvide løver. Blåvand har også Nordeuropas største minigolf anlæg.

Mellem Blåvand og Ho ligger Danmarks nye tema-museum, Tirpitz, med historier om bl.a. havets guld, den skjulte vestkyst og Atlantervolden. Her er spænding for alle aldre og interesser. I samme område ligger også Værktøjsmuseet Høvlehuset med en imponerende samling af værktøj og et juniorværksted, hvor børnene kan prøve at arbejde med det gamle værktøj.

Lej sommerhus Vejers Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Vejers Strand, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Vejers Strand er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Vejers Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for ulejligheden med at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Vejers Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om vedrørende din leje af et privat sommerhus Vejers Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.