Del
Vælg mellem 282 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Jegum_130-P42296
Emne nr. 130-P42296
Nyd ferien i den storslåede vestjyske natur

Ferieområdet Jegum byder på dejlig uforstyrret vestjysk natur, tæt på den skønne Filsø og Vesterhavets brede, hvide sandstrande. Her kan man holde ferie i fred og ro, og tage børnene med på opdagelse. Områdets cykelstier gør det nemt at komme sikkert omkring på to hjul, og der er f.eks. kun 6 km til Oksbøl, hvor man sagtens kan bruge en hel dag. I klatreparken Junglefun kan man se det hele lidt fra oven fra klatrebaner af flere sværhedsgrader – naturligvis med sikkerheden i top. I SportsPark Blaavandshuk kan man bl.a. bade og stå på rulleski. På Panser- og Brandbilmuseet kan man opleve Danmarks største samling af militære panserkøretøjer og brandkøretøjer, hvor de ældste er heste- og håndtrukne brandkøretøjer fra ca. år 1700. Derudover er her en stor udstilling af brandslukningsudstyr og en spændende samling af modelbrandbiler.

De dejlige strande ved Vesterhavet frister hele året. På strandene i Børsmose og Vejers er det tilladt at tage bilen med helt ned til vandkanten. Det gør det nemmere at have barnevogne og kørestole med – eller blot køletaske og alle de andre ting, der hører en dag ved stranden til. Henne og Grærup strande er bilfri, og ved Henne Strand er der desuden rigtig badebystemning med ishuse, hyggelige butikker og spisesteder.

En anden charmerende badeby er Blåvand med alt, hvad der hører sig til. Her ligger også Blåvand Zoo, der har omkring 400 dyr fordelt på 80 arter. Kom tæt på slanger, zebraer, aber og de unikke hvide løver. Hyg jer med klappedyrene og vær med til at fodre dyrene. På Danmarks vestligste punkt ligger det 39 m høje Blåvandshuk Fyr. Fra toppen af fyret kan man se ud over Horns Rev og verdens største vindmøllepark. Blåvand har også Nordeuropas største minigolf bane.

Mellem Blåvand og Ho ligger Danmarks nye tema-museum, Tirpitz, der udover de faste udstillinger; Tirpitz-bunkeren, En hær af beton, Den skjulte vestkyst og Rav - havets guld også har løbende udstillinger. Den spændende bygning er en oplevelse i sig selv.

Lej sommerhus Jegum her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Jegum, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Jegum er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Jegum til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du er altså fri for at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Jegum hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Jegum, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.