Del
Vælg mellem 32 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mosevrå_160-A3505
Emne nr. 160-A3505
Skøn vestjysk natur tæt ved Ho Bugt og Vesterhavet

Lej sommerhus Mosevrå hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Mosevrå, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Mosevrå er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Naturen ved Mosevrå er rigt på stisystemer, der både er velegnede til trave- og cykelture og desuden handicapvenlige. Det er derfor nemt at tage på opdagelse i området. Er familiens firbenede medlem med på ferie, kan I have glæde af Oksby Hundeskov, hvor der også ligger en skovlegeplads.

Ho Bugt ligger i den nordlige del af Vadehavet, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. I bugten kan man være heldig at se sæler og et rigt fugleliv.

Vil I se sæler helt tæt på, kan I tage turen til Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, der også har et sælarium. Gennem undervandsruder kan man se sælerne i deres rette element. Museets saltvandsakvarium har alle de typer af fisk, der findes i de danske farvande. Udstillingen ”Energi fra Havet – Dansk offshore på Nordsøen” tager jer med på en unik tur ud på en platform på havet, ned på havbunden, ned i undergrunden og op i luften. Museet har også en kæmpe legeplads.

Er det badevejr eller tid til en travetur langs havet, er der ikke langt til Vejers og Børsmose strande. Begge steder må der køres i bil på stranden. Vil I hellere til en bilfri strand, er Grærup Strand et godt bud.

I Oksbøl finder I noget så unikt som Danmarks største militære øvelsesområde med afblændede ”spøgelseshuse” og spor efter tunge kampvogne i landskabet. Vejene gennem øvelsesområdet er kun åbne for trafik, når der ikke er øvelse. I årene efter 2. verdenskrig lå der en stor flygtningelejr i Oksbøl, og lidt uden for Oksbøl ligger den tyske flygtningekirkegård i et smukt anlæg.

Oksbøl har også meget andet at byde på. Panser- og Brandbilmuseet har Danmarks største samling af militære panserkøretøjer og brandkøretøjer. De ældste er heste- og håndtrukne brandkøretøjer helt tilbage fra år 1700. Derudover er der en stor udstilling af brandslukningsudstyr og en fin samling af modelbrandbiler. I Junglefun kan man udfordre sig selv på klatrebaner af forskellige sværhedsgrader. Alle over 7 år kan være med. SportsPark Blaavandshuk har svømme- og badeland, fitnesscenter og Danmarks eneste skisportssted med 4 løjper for rulleski.

Blåvandshuk Fyr er et fint udflugtsmål. Fra toppen af fyret kan man se ud over Vesterhavet med Horns Rev og verdens største vindmøllepark. Blåvand Zoo er et andet godt mål for en køretur. Zooen har mere end 80 arter, bl.a. landets eneste hvide løver samt et afsnit med bondegårdsdyr. I Blåvand finder I gode butikker og spisesteder, et bowlingcenter og Nordeuropas største minigolf bane. Besøg også Danmarks nyeste tema-museum Tirpitz med spændende udstillinger og en bygning, der er en oplevelse i sig selv.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Mosevrå til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Mosevrå hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Mosevrå, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.