Del
Vælg mellem 385 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Oksbøl_340-099
Emne nr. 340-099
Ferieområde med spændende natur tæt på Vesterhavets strande

I Oksbøl finder I Danmarks største militære øvelsesområde, og her kan man opleve ”spøgelseshuse” med afblændede vinduer og sporene efter de tunge kampvogne. Det er ganske ufarligt at køre gennem øvelsesområdet, da vejene kun er åbne for trafik, når der ikke er øvelse. I årene efter 2. verdenskrig lå der en stor flygtningelejr i Oksbøl, og lidt uden for Oksbøl ligger den tyske flygtningekirkegård i et smukt anlæg.

Naturen ved Oksbøl er klithede med lyng og nåletræer, og der er fine cykel- og vandrestier til Henne og Vejers strande samt til Blåbjerg Plantage og handelsbyen Nr. Nebel.

Oksbøl har meget at tilbyde både store og små. På Panser- og Brandbilmuseet finder man Danmarks største samling af militære panserkøretøjer og brandkøretøjer. De ældste er heste- og håndtrukne brandkøretøjer helt tilbage fra år 1700. Museet har også en stor udstilling af brandslukningsudstyr og en fin samling af modelbrandbiler. Skal der mere fart over feltet, er klatreparken Junglefun et godt valg. Klatrebanerne er af forskellige sværhedsgrader, så her er noget for alle aktive. 7 år er min. aldersgrænsen. I SportsPark Blaavandshuk er der både svømme- og badeland, fitnesscenter og Danmarks eneste skisportssted med 4 løjper for rulleski.

Fra Oksbøl er der ikke langt til Vesterhavets dejlige sandstrande og klitter. I Børsmose og Vejers er det muligt at køre på stranden, mens strandene i Blåvand, Grærup og Henne er bilfri. Henne Strand er en hyggelig badeby, hvor man kan købe lækre is, shoppe i de mange butikker og stille sulten og tørsten på caféer og restauranter.

På Danmarks vestligste punkt ligger Blåvandshuk Fyr. Ta’ trapperne til toppen og nyd udsigten over Vesterhavet med Horns Rev og verdens største vindmøllepark.

Mellem Blåvand og Ho ligger Tirpitz, hvor den spændende bygning er en oplevelse i sig selv. Tirpitz er Danmarks nyeste tema-museum med de faste udstillinger; Tirpitz-bunkeren, En hær af beton, Den skjulte vestkyst og Rav - havets guld. Derudover er der løbende skiftende udstillinger.

Blåvand Zoo er en hyggelig zoo med ca. 400 dyr fordelt på 80 arter. Zooen har åbent hele året, og her kan man bl.a. være med, når dyrene fodres, og man kan prøve at holde en slange. Der er et afsnit med bondegårdsdyr, som børnene kan klappe og hygge sig med. Blandt de spændende dyr er Danmarks eneste hvide løver.

Blåvand har både badebystemning, spændende butikker og spisesteder, et bowlingcenter og Nordeuropas største minigolf bane.

Lej sommerhus Oksbøl her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Oksbøl, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Oksbøl er således det perfekte valg for en dejlig ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Oksbøl til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Oksbøl her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Oksbøl, står vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.