Del
Vælg mellem 309 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Houvig_190-318
Emne nr. 190-318
Fredeligt og naturskønt ferieområde lige ved stranden

I det kuperede klithedelandskab få km nord for badebyen Søndervig ligger det dejlige og naturskønne ferieområde Houvig. Feriehusene ligger på uforstyrrede naturgrunde tæt på stranden, så her er basis for herlige traveture. Der er anlagt cykelstier langs landevejen, så man også kan tage på opdagelse på to hjul. Læg f.eks. turen forbi Vestkystens Gårdbutik, hvor man kan nyde lokale delikatesser til en kop kaffe i caféen og købe lækkerier med hjem. Houvig har også en lille købmand, ligesom der er et stort supermarked og hyggelige butikker i Søndervig. Vil I opleve hyggelig købstadsstemning, er Ringkøbing sagen. Torvet fra starten af 1800-tallet er det charmerende midtpunkt blandt gamle skæve huse med stokroser i smalle brostensbelagte gader. Her finder I et blomstrende handelsliv, og på havnen kan der købes friske fisk.

På Ringkøbing Museum kan man få indblik i egnens historie tilbage til 1850 samt i områdets rolle under den sidste verdenskrig. Bl.a. udstillingen ”Flyvere i natten” omkring de allierede fly, der styrtede ned her. Museet arrangerer guidede ture til Houvig, hvor man finder de sjældne og interessante velbevarede rester af tyskernes Atlantvold fra 2. verdenskrig. Det store bunkerområde indeholder bl.a. vestkystens største bunker, anlægget Ringelnatter, der var Luftwaffes raderanlæg, og Kryle, der var det tyske kystforsvar, som skulle forsvare kysten mod de allieredes invasion. Ta’ med ned i bunkerne, på stranden og i området bag bunkerne.

Den dejlige lange og brede, hvide sandstrand ved Houvig er et oplagt sted at nyde en varm sommerdag med familien med leg, sopping og solbadning. Men stranden er skøn uanset vind og vejr. Ta’ varmt tøj på og trav en tur på en blæsende dag, hvor der er skum på bølgerne og mulighed for at finde rav i vandkanten. Vil I gerne bade, og er det ikke strandvejr, er Søndervig badeland et hit med 30 grader varmt sommervejr året rundt, 50 m lang vandrutsjebane, morskabsbassiner og vandfald. I Søndervig finder I også Beach Bowl, hvor der foruden bowlingbaner også er et 750 m2 stort legeland.

17 km syd for Houvig ligger Danmarks 5. største fiskeriby Hvide Sande. På havnen er der altid liv og aktivitet, og i Fiskeriets Hus finder I egnsmuseum og akvarier med spændende fisk fra Nordsøen og fjorden. På kabelbanen i Aqua Sports Zone Kabelpark kan vandhunde over 8 år give den gas på vandski og wakeboard. Fra molen og stranden kan I selv prøve lykken med fiskestang og snøre, og på byens spisesteder kan I få friskfangede fisk på byens spisesteder, ligesom både friske og nyrøgede fisk kan købes med hjem fra fiskebutikkerne.

Lej sommerhus Houvig hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Houvig, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Houvig er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Houvig til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Houvig her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Houvig, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.