Del
En charmerende badeby på Holmsland Klit helt ned til havet

I Søndervig er der masser at se på og deltage i året rundt. Den skønne sandstrand ved det uendelige Vesterhav er en oplevelse i sig selv – uanset vejret. På en varm sommerdag er der trængsel af solbadere og legende børn, mens der på en blæsende dag er mest aktivitet i vandkanten, hvor der ledes efter rav. En travetur her er altid skøn – det handler bare om at være klædt rigtigt på.

I Søndervig Badeland er det badevejr hver dag. Temperaturen er 30 grader, de større børn morer sig på vandrutsjebanen og i morskabsbassinet, mens de små nyder at plaske i det varme babybassin. Derudover lokker spabad, dampbad og sauna. Man bliver både sulten og tørstig af at bade, så der kan købes både mad og drikke i badelandets grillbar.

Butikker og spisesteder i Søndervig har åbent hele året, og det samme har Beach Bowl, hvor der ud over bowlingbaner er legeland og meget mere, så hele familien kan hygge sig sammen inde i varmen.

Er vejret til udendørs aktiviteter, er Adventure Park mellem Søndervig og Ringkøbing en god mulighed for sjov og aktiviteter, hvor alle kan være med. Prøv f.eks. fodboldgolf, minigolf, bowling, skydesimulator, fodboldpool og legeland.

En anden fin udendørs aktivitet er en tur ud i den smukke natur på hesteryg. Søndervig Ranch udlejer islandske heste og arrangerer trækture for de mindste, ture på ridebane og markstier for begyndere og strandridning for de erfarne ryttere. Ranchen har også en legeplads, en kiosk og plads til at nyde den medbragte madkurv.

Apropos madkurv så er Vestkystens Gårdbutik 5 km nord for Søndervig et godt sted at handle ind til denne. Her sælges vestjyske specialiteter som hjemmelavet ost, pølser, marmelade, olier og chokolade for blot at nævne nogle enkelte af stedets lækkerier. Den lille lækkersult melder sig helt sikkert, når I er der, og den kan I få stillet i Vesterhavscaféen.

Et af de helt store tilløbsstykker er den årligt tilbagevendende Sandskulpturfestival, hvor kunstnere fra hele verden er med til at forvandle 8000 tons sand til de mest fantastiske kunstværker – og temaet er nyt fra år til år. Festivalen kan opleves hele sommerhalvåret med start i maj md.
Gå ikke glip af et besøg i den spændende og aktive fiskeriby Hvide Sande og den stemningsfyldte gamle købstad Ringkøbing.

Lej sommerhus Søndervig hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Søndervig, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Søndervig er således det oplagte valg for en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Søndervig til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Søndervig hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Søndervig, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.

--------------------------------------------------------------------------------------

Title:

Udlejning af sommerhuse Søndervig

Meta Description:

Udlejning af sommerhuse Søndervig - stort udvalg af private sommerhuse. Prisgaranti på alle sommerhuse. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!

Meta Keywords:

sommerhus Søndervig, privat udlejning Søndervig, privat sommerhusudlejning Søndervig

Intro:

Udlejning af private sommerhuse Søndervig. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!

Tekstfelt:

Udlejning af private sommerhuse Søndervig. Lej dit sommerhus hos Dansk Sommerhusferie!