Del
Vælg mellem 525 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Klegod_130-C19200
Emne nr. 130-C19200
Ferieparadis med fred og ro ved Vesterhavets dejlige strande

Ferieområdet Klegod er et godt valg, hvis man vil holde ferie i et sommerhus i skøn natur med masser af plads og luft og kort til vandet. På Holmsland Klit, landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, ligger det dejlige område. I gåafstand til stranden og til badebyen Søndervig. Vil I lidt længere væk på cykel, kan I benytte cykelstien i klitheden langs vejen. Der er f.eks. kun godt 5 km til Lyngvig Fyr, hvor man fra udsigtsbalkonen har den skønneste udsigt over klitterne, havet, stranden og fjordengen. Man bliver forbavset over, hvor kort afstanden er mellem hav og fjord. Fyret har et museet, en souvenirbutik og en cafe i den gamle fyrmesterbolig. Børnene vil elske den store naturlegeplads ved fyret, hvor de kan klatre på et hvalskelet og suse afsted i svævebanen.

Fortsætter man lidt længere sydpå, kommer man til den spændende og aktive fiskeriby Hvide Sande. Her kan man selv fiske fra mole og strand, følger aktiviteterne på havnen, når kutterne lægger til, besøge det interessante Fiskeriets Hus med fisk fra hav og fjord i akvarier og et egnsmuseum, og opleve suset på kabelbanen i Aqua Sports Zone Kabelpark.

Langs Vesterhavet er der mange bunker, der minder om 2. Verdenskrig. Ringkøbing Museum arrangerer guidede ture til Houvig, hvor man finder de sjældne og interessante velbevarede rester af tyskernes Atlantvold fra 2. verdenskrig. Det store bunkerområde indeholder bl.a. vestkystens største bunker, anlægget Ringelnatter, der var Luftwaffes raderanlæg, og Kryle, der var det tyske kystforsvar, som skulle forsvare kysten mod de allieredes invasion. Ta’ med ned i bunkerne, på stranden og i området bag bunkerne.

På Ringkøbing Museum kan man få indblik i egnens historie tilbage til 1850 samt i områdets rolle under den sidste verdenskrig. Bl.a. udstillingen ”Flyvere i natten” omkring de allierede fly, der styrtede ned her. Museet ligger midt i den gamle idylliske købstad Ringkøbing, hvor de skønne gamle huse og gader indeholder gode butikker og stemning af gamle dage.

Vesterhavet er skønt uanset vejret. På varme sommerdage er det paradis på jord, og familien kan nemt bruge en hel dag hernede. Den kæmpe sandstrand opfordrer til leg og hygge, og vi man gerne have fred og ro, finder man nemt en uforstyrret gryde i klitterne. Rusker vinden, og er der skumtoppe på bølgerne, tager man bare ekstra tøj på og traver en frisk tur på stranden. Er det for koldt til en tur i bølgen blå, er det heldigvis altid sommervarmt i Søndervig badeland.

Lej sommerhus Klegod hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Klegod, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Klegod er således det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Klegod til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Klegod her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Klegod, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.