Del
Vælg mellem 247 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lodbjerg Hede_328-K6857
Emne nr. 328-K6857
Dejligt sommerhusområde i plantage tæt på hav og klitter

Inden for en halv times køretur finder I et rent overflødighedshorn af ferieaktiviteter og -oplevelser, og her er noget for enhver smag. I Thorsminde 30 km nord for Lodbjerg Hede ligger det spændende strandingsmuseum St. George, der foruden de dramatiske fortællinger og fund fra strandinger også har et børnevenligt museum med masser af ting, de yngste kan prøve og deltage i.

I Houvig blot 3 km fra Lodbjerg Hede ligger de velbevarede rester af tyskernes Atlantvold fra 2. verdenskrig. Det store bunkerområde indeholder bl.a. vestkystens største bunker, Luftwaffes raderanlæg Ringelnatter, og det tyske kystforsvar Kryle, som skulle sikre kysten mod invasion af de allierede. Ringkøbing Museum arrangerer guidede ture ned i bunkerne, blandt bunkerne på stranden og i området bag. Ligeledes i Houvig tæt på Stadil Fjord ligger Vestkystens Gårdbutik, der sælger hjemmelavede og lokale produkter af egne og områdets råvarer. I cafeen kan man nyde nogle af stedets lækkerier.

Søndervig er en hyggelige ferieby med bl.a. restauranter, butikker, bowlingbaner, golfbane, minigolf og badeland. Her finder I også et velassorteret supermarked. Turen over klitterne ned til stranden i Søndervig er overkommelig og et skønt sted at tilbringe den dag med leg og solbadning.

Kan I lide at tage på fisketur, er der rigtig mange muligheder i området. Det være sig både ved fiskesøer, hvoraf der er tre i nærområdet. De har alle fine faciliteter, og Søndervig Put & Take er desuden handicapvenlig. Er I mere til fiskeri i havet, kan man fiske fra molen og stranden i Thorsminde og Hvide Sande.

Hvide Sande er Danmarks 5. største fiskeriby, og her er altid masser af aktiviteter at iagttage på havnen. Følg med når kutterne lægger til kaj og tømmer lasten, spis en is i solen og besøg de mange spændende fisk i Fiskeriets Hus. Prøv også en tur i kabelbanen i Aqua Sports Zone Kabelpark.

Kan I lide at cykle, kan I benytte cykelstierne langs hele kysten, til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing og rundt om Ringkøbing Fjord. Fjorden er et yndet sted at surfe, så her er masser at se på. Undervejs kommer I forbi landsbyen Kloster og butikken Kloster Design med brugskunst og lysstøberi. Her kan I selv prøve at støbe lys.

Lej sommerhus Lodbjerg Hede hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Lodbjerg Hede, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lodbjerg Hede er således det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Lodbjerg Hede til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos os. Du slipper altså for at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Lodbjerg Hede her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Lodbjerg Hede, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.