Del
Vælg mellem 38 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lønne_320-3206
Emne nr. 320-3206
Ferie i fredelig plantage tæt på Vesterhavets storslåede strande

Nyd en dejlige ferie i Lønne og benyt jer af områdets mange muligheder for friluftsoplevelser. Sommerhusområdet er inddelt i et fint stisystem, der tager jer med gennem nåleplantage, klithede til klitter og strand. En skøn gåtur hvor I kommer helt tæt på naturen. Området er rigt på råvildt, som især færdes i plantagen.

Blåbjerg Plantage ligger lige rundt om hjørnet på vej mod Henne Strand. Ta' trapperne op til toppen af Danmarks højeste klit, hvor I finder den berømte Blåbjerg Sten, der beretter om hedens opdyrkning. Herfra er der den skønneste udsigt over skov, enge og søer – i klart vejr helt ud til havet. Plantagen har fine mountainbike spor og ridestier. Heste kan lejes på Stutteri Vestkysten lige ved plantagen, ligesom cykler kan lejes i sommerhusområdet.

Fra Lønne er der kun få km til Houstrup Strand, der er en af Danmarks mest besøgte strande. Her er p-pladser med toiletter lige bag klitterne, masser af fint hvidt sand på den brede og lange strand, ingen biler men masser af ro og frisk luft. Stranden har det eftertragtede Blå Flag.

Kan I lide at fiske, kan I glæde jer over, at der ikke er langt til Danmarks bedste laksevand - Skjern Å. Derudover er der fine muligheder for at kaste snøren ud ved sø, å, fjord, hav og områdets mange put & take søer.

Blandt fine udflugtsmål er Skjern Enge, der er et fantastisk naturområde og særdeles publikumsvenligt, også for bevægelseshæmmede. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne, hvor alle kan være med. Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på vikingernes liv, som de levede her på egnen for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil og andre sjove aktiviteter.

Lønne ligger kun 5 km fra den fine handelsby Nr. Nebel, hvor I finder flere supermarkeder, apotek, restauranter og specialbutikker med alt, hvad hjertet begærer.

Er det ikke vejr til udendørs aktiviteter, er det store tropiske badeland Dayz Seawest lige ved Lønne et sjovt og spændende sted at tilbringe dagen.

Lej sommerhus Lønne her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Lønne, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lønne er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Lønne til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Lønne her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Lønne, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.