Del
Brede sandstrande, klitter, unikke naturområder og fiskevande

I en dejlig nåleplantage i læ bag de fredede klitområder ligger ferieområdet Houstrup. Plantagen har et fint stisystem, hvor man kan færdes i fred og ro. Stierne fører gennem den smukke klithede helt ned til stranden, der er en af landets mest besøgte. Her vejrer Det Blå Flag, stranden er bilfri og så lang og bred, at man altid kan finde en uforstyrret plet. Stierne fører også til Blåbjerg Plantage, hvor man finder gode mountainbike spor og Danmarks højeste klit med den berømte Blåbjerg Sten og en helt fantastisk udsigt. Plantagen har også fine ridestier, og islandske heste kan lejes tæt ved plantagen.

Skjern Å er Danmarks bedste laksevand og mest vandrige å, og Skjern Enge er levested for en række planter og dyr af international betydning, heriblandt flere sjældne og truede arter. Området er handicapvenligt, og her findes stier, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne.

Nørre Nebel er områdets største by med et rigt handelsliv. Her er flere supermarkeder, apotek, restauranter og butikker med alt fra sko og mode til kunsthåndværk.

I Houstrup er det badevejr året rundt. SeaWest har ud over et tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, legeland, minigolf, fitness og wellness.

Lej sommerhus Houstrup her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Houstrup, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Houstrup er således det perfekte valg til en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Houstrup til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Houstrup her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle have spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Houstrup, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.