Del
Vælg mellem 54 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nr. Nebel_121-25-0076
Emne nr. 121-25-0076
Dejligt ferieområde med store plantager tæt på Vesterhavet

Nørre Nebel er en aktiv handelsby tæt ved nogle af landets mest besøgte sommerhusområder og badestrande. Her er klithede og plantager, bl.a. Blåbjerg Plantage med dejlige trave- og cykelstier, mountain bike ruter og ridestier. Fra toppen af Danmarks højeste klit er der et fantastisk udsyn over skov, enge og søer, og her finder I den berømte Blåbjerg Sten. Cykler og islandske heste kan leje i området.

Mellem Nymindegab og Nørre Nebel ligger SeaWest med et tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, legeland, minigolf, fitness og wellness.

I klitterne langs landevejen bringer cykelstier jer trygt gennem Holmsland helt til badebyen Søndervig. Undervejs kommer I forbi Lyngvig Fyr og gennem fiskeribyen Hvide Sande, der er en spændende havn, Fiskeriets Hus og Aqua Sports Zone Kabelpark.

I Bork Vikingehavn kan man opleve vikingernes liv her på egnen for 1.000 år siden. En gang om året afholdes der et vikingemarked med flere hundrede vikinger.

Skjern Å er Danmarks bedste laksevand og mest vandrige å, og Skjern Enge er levested for en række sjældne og truede planter og dyr af international betydning. Området er handicapvenligt med stier, trækfærger, hængebroer, fiskepladser og udsigtstårne.

Lej sommerhus Nr. Nebel hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Nr. Nebel, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Nr. Nebel er således det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Nr. Nebel til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for ulejligheden med at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Nr. Nebel hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Nr. Nebel, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.