Del
Vælg mellem 56 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nymindegab_130-P52610
Emne nr. 130-P52610
Naturskønt ferieområde i klitterne hvor hav og fjord mødes

Nymindegab ligger mellem Vesterhavets skønne hvide sandstrande og den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. I klitterne langs landevejen løber cykelstier, der sikkert bringer jer fra Nr. Nebel i syd til badebyen Søndervig i nord. Undervejs kommer I forbi Lyngvig Fyr og gennem Hvide Sande, der er en spændende fiskeriby med bl.a. en aktiv havn, Fiskeriets Hus og Aqua Sports Zone Kabelpark.

Nymindegab Museum har en kulturhistorisk udstilling med lokale kunstmaleres malerier af bl.a. fiskerlivet ved Nymindegab samt arkæologiske fund fra jernalderen og vikingetiden. Den nu fredede redningsstation er landets ældste.

I Bork Vikingehavn kan man opleve vikingernes liv her på egnen for 1.000 år siden. En gang om året afholdes der et vikingemarked med flere hundrede vikinger.

Skjern Å er Danmarks bedste laksevand og mest vandrige å, og Skjern Enge er levested for en række sjældne og truede planter og dyr af international betydning. Området er handicapvenligt med stier, trækfærger, hængebroer, fiskepladser og udsigtstårne.

Mellem Nymindegab og Nørre Nebel ligger SeaWest med et tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, legeland, minigolf, fitness og wellness. Nørre Nebel er områdets største by med et rigt handelsliv. Her er flere supermarkeder, apotek, restauranter og butikker med alt fra sko og mode til kunsthåndværk.

Lej sommerhus Nymindegab hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Nymindegab, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Nymindegab er således det perfekte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så mange private sommerhuse Nymindegab til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Nymindegab her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte have spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Nymindegab, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.