Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Emne nr. 084-M66252
Historisk by med riddere og voldgrave og et ægte kongeslot

Smukt beliggende ved Storebælt og Nyborg Fjord byder den hyggelige gamle købstad velkommen til en bid af Danmarks historien. Nyborg er Danmarks første hovedstad og kaldes også Danmarks Riges Hjerte. Nyborg Slot fra 1170 er Nordens ældste kongeborg, og slottet er sammen med Vor Frue Kirke stærke symboler på den magt, byen havde på Valdemar den Stores tid. Det var bl.a. her på slottet, at landets første grundlov blev underskrevet. Dette og meget mere kan I glæde jer til at opleve på en guidet tur gennem byen, der også tager jer med til den smukke gamle borgmestergård, byens fæstning og vandtårnet på Dronningens Bastion.

Blandt gadekær, bindingsværkshuse og charmerende gårdhaver finder I et stort udvalg af butikker og spisesteder, og på torvet afholdes løbende en lang række arrangementer. En af disse er Danehof i juli md. - den store årlige ridderturnering, der som det eneste sted i landet afholdes på autentisk middelalderlig vis. Lanserne er af samme materiale som dengang, markedsboderne lokker med fødevarer og andre handelsvarer i datidens ånd, og stemningen er helt unik.

Med dejlige badestrande og skønne skove er Nyborg også det perfekte sted for aktive børn og voksne. Bl.a. finder I her naturlegepladsen på Strandvænget, der i 2012 blev kåret som Danmarks bedste legeplads. Tæt ved Storebæltsbroen ligger en af områdets bedste badestrande; Fyns Badestrand, hvor der forude en lækker strand også er boldbaner, legeplads, kiosk m.m.

Lej sommerhus Nyborg her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Nyborg, så I kan se frem til til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Nyborg er således det perfekte valg for en afslappende ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Nyborg til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Nyborg hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Nyborg, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.