Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skærbæk_121-29-3910
Emne nr. 121-29-3910
Ved Vadehavet og Rømø med mange skønne udflugtsmål i nærheden

I Handelsbyen Skærbæk findes landets ældste stadigt aktive uldspinderi på Museum Skærbæk Uldspinderi, og Skærbækcentret med aktiviteter for hele familien. På centret ligger bl.a. Kunstnerhuset med kreative værksteder og udstilling, og i skoleferierne kan børn og voksne udfolde deres kreative evner her. Centret har også bowlingbaner, legeland og en svømmehal med både svømmebaner, legebassiner og wellness, fitnesscenter og spisesteder, og tæt på centret ligger Skærbæk Gokartbane, så her er masser at give sig til også på en regnvejrsdag.

Er I frisk på en lille cykeltur, er der kun 1,5 km til Hjemsted Oldtidspark. Om sommeren bor her jernalderfolk og legionærer, og man kan prøve nogle af deres færdigheder, som f.eks. at skyde med bue og pil. I kan også cykle til Gasse Høje lidt øst for Skærbæk, hvor man fra toppen kan se helt til Rømø og Esbjerg. På højen er der 27 store gravhøje med bl.a. en fritlagt stenkistegrav, og i højen er der en bunker fra 1. Verdenskrig.

Der er mere historie i Ribe VikingeCenter, hvor vikinger bor hen over sommeren, og hvor I kan leve som vikinger for en dag. Besøg også den charmerende by Ribe, der er Danmarks ældste, og bl.a. har en smuk domkirke og betagende gamle huse.

Det tager ca. 25 min at køre til Rømø ad dæmningen over Vadehavet. Nationalpark Vadehavet er et af de vigtigste vådområder i Verden og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På den dejlige ferieø finder man bl.a. Europas bredeste sandstrande samt spændende historiske bygninger og masser af aktiviteter ude i naturen. Naturcenter Tønnisgård arrangerer ture, hvor I kan komme med på østerstur i Vadehavet, og aktiviteter for børn på stranden. På Rømø er der hvert år mange arrangementer som f.eks. den internationale dragefestival, ringridning og regattaer.

Lej sommerhus i Skærbæk hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse i Skærbæk, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Skærbæk er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse i Skærbæk til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Skærbæk her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus i Skærbæk, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.