Hvide Sande byder på mange naturoplevelser
Del
På et ophold i Hvide Sande kommer I tæt på noget af den skønneste natur, der findes langs Vesterhavet.

Et sommerhus i Hvide Sande er perfekt til hygge med familien i smuk natur

At leje et sommerhus i Hvide Sande gjorde Susan Dahl Gyldenstjerne til lidt af et samtaleemne i hendes hjemby i Hjørring.

”Folk spørger, hvorfor vi dog tog på ferie i et sommerhus i Hvide Sande ved Vesterhavet, når vi kun har 10 kilometer til det samme hav fra Hjørring,” siger Susan Dahl Gyldenstjerne med et smil om sit sommerhus i Hvide Sande og fortsætter:

”Men jeg kan godt lidt at se forskellige egne af Danmark. Et sommerhus i Hvide Sande er et godt mål for naturoplevelser med beliggenheden mellem havet og Ringkøbing Fjord.”

Fra sit sommerhus i Hvide Sande gik Susan Dahl Gyldenstjerne mange ture på stranden med sin familie.

”Vi havde vores femårige datter med og samlede mange sten. Når man har børn med, er det de små ting, der tæller. Det er både vigtigt og dejligt at opleve, for det hele skal ikke være Legoland. Det er dejligt bare at nyde samværet i naturen,” påpeger Susan Dahl Gyldenstjerne om en af de store fordele ved et sommerhus i Hvide Sande.

Rideture på stranden på hest lejet hos en af de talrige udlejere nær et sommerhus i Hvide Sande blev det også til.

”Der er mange gode muligheder for at komme ud at ride. Vi var også på tur i bilen og så mange steder på Holmsland Klit fra Ringkøbing til Nymindegab,” fortæller Susan Dahl Gyldenstjerne.

På en ferie i et sommerhus i Hvide Sande anbefaler hun blandt andet et besøg i Fiskeriets Hus i Hvide Sande.

”Der er akvarier med fisk og andre dyr fra Vesterhavet, udstillinger om skibsforlis og rørebassiner. Havnen i Hvide Sande er fuld af liv, og der er mange steder, hvor man kan sidde og få en øl. Der er også røgerier, hvor vi købte røget makrel og laks. Og Hvide Sande Røgerlets Spisested ser ud til at være en god restaurant,” siger Susan Dahl Gyldenstjerne.

Hun og familien spiste dog primært hjemme i familiens sommerhus i Hvide Sande.

”Det er lidt nemmere, når man har små børn med,” påpeger Susan Dahl Gyldenstjerne om endnu et par fordele, selv at kunne lave mad og bestemme tempoet, ved et sommerhus i Hvide Sande.

Ferielandet Holmsland Klit med Hvide Sande i centrum er kendt og elsket af mange, ikke mindste på grund af den smukke og storslåede natur. Høje klitter og hedelandskab præger dette enestående område mellem hav og fjord.

40 km strand står til din rådighed til traveture, solbadning eller en tur i bølgerne alt efter årstid og temperament. Udover naturen har området mange seværdigheder, attraktioner og forretninger.