Hold familieferien i et sommerhus i Danmark
Del
Vælg mellem 964 sommerhuse
Tag på ferie i dette skønne sommerhus med plads til hele familie. Den indendørspool og vandrutschebane inviterer til mange timers sjov. (Emnenr. 090-74829)
Destinationer under Danmark
Danmark er blevet et populært feriemål for mange danskere, og især har mange fået øjnene op for at afholde ferien i et sommerhus. I et sommerhus kan man tage en velfortjent pause fra hverdagen og skaber nye minder sammen med familien.

Selvom Danmark er et lille land, er der meget at se og gøre her. Man kan nyde den storslået natur, gå på opdagelse i byerne, opleve den mangfoldige kultur, de mange spændende attraktioner og sightseeing spots som findes rundt om i landet - og sidst men ikke mindst er der dømt afslapning og hygge for hele familien.

Danmark har også mange familievenlige attraktioner og aktiviteter, hvilket gør det til den perfekte feriedestination for både store og små. De mange aktivitetsmuligheder, herunder cykelture, vandreture, golf, surfing, sejlads og fiskeri, kan let tilrettelægges så hele familien kan være med.

Danmark har mange sommerhuse og flere hyggelige sommerhusområder tæt på både skov og strand. Start søgningen efter det perfekte sommerhus allerede nu og kom tættere på en fantastisk familieferie i smukke omgivelser. Her et stort udvalg af feriehuse for enhver smag og behag; fra huse med stråtag beliggende i blomstrende haver til moderne sommerhuse gemt i de bølgende klitter.

Danmark byder på mange vidunderlige steder at rejse hen, men nogle områder er især populære, heriblandt Nordjylland, Bornholm, den jyske vestkyst, Fyn og den Nordsjællands kyst, også kaldet den ”Den Danske Riviera”.

Efterårsferie Danmark pool 089-100
Ønsker I et sommerhus med indendørs pool uge 42? I dette feriehus i Nordjylland, kan I nyde efterårsferien i dejlige omgivelser. (Emnenr. 089-100)

Almindeligvis lejes et sommerhus for en uge, hvor lørdag er den typiske skiftedag. Tit er det dog også muligt at leje et sommerhus i en kortere periode uden for højsæsonen. Sommerhusene er altid fuldt udstyret med køkkenredskaber, service samt dyner og puder. Normalvis skal man medbringe eget sengelinned eller det kan lejes på stedet. I de fleste tilfælde skal der betales for rengøring af huset i slutningen af opholdet.

Prisen for at leje et sommerhus varierer alt efter størrelse, faciliter og region. Sommerhuse med 2 til 3 soveværelser er i sagens natur billigst, men det er også muligt at leje luksus sommerhuse med lækre faciliter såsom indendørs pool og spa. Det er muligt at finde gode tilbud på sommerhuse i Danmark med pool i uge 42, der ligger uden for højsæsonen.

DanskSommerhusferie Efterårsferie Danmark pool 090-38875
I denne imponerende bolig, kan ferien nydes i det private tropisk badeland. Poolafdelingen er indrettet med en 65 m² stor pool, grotter, palmer og endda en bar. (Emnenr. 090-38875)

Til sidst en lille bemærkning vedrørende Covid-19 situationen: Alle udlejningsbureauer tager særlige forholdsregler grundet omstændighederne og har stor fokus på hygiejne og rengøring af sommerhusene.