Efterårsferien i Danmark fyldt med udendørs aktiviteter
Del
Vælg mellem 17.357 sommerhuse
Leje af sommerhus i efterårsferien  090-08789
Leje af sommerhus i efterårsferien (Emnenr. 090-08789)
Destinationer under Danmark
Efterårsferie i et sommerhus i uge 42 danner de perfekte rammer om de hyggelige familieaktiviteter, der tit ikke er så meget overskud og tid til i den hektiske hverdag. Så glæd jer til brændeovnshygge, fælles madlavning, gå- og cykelture og de mange oplevelser, der venter jer i ferielandet.

Når I beslutter jer for at finde et ledigt sommerhus i uge 42, kan I godt finde posen med ønsker frem, for der er så mange steder og sommerhuse i Danmark i uge 42 at vælge imellem. Vil I gerne holde efterårsferie tæt på vandet, ja så finder I sommerhuse i hele Danmark. Er det Vesterhavet, der er jeres favorit, kan I godt finde drager og surfbrætter frem, for de friske efterårsvinde er helt perfekte til begge aktiviteter.

Er I mere til det mildere og grønnere Østjylland, kan I glæde jer til at besøge de spændende byer Aarhus og Vejle, der begge er fyldt med historie og charmerende byliv. Jyllands øst- og vestkyst mødes på Skagen, hvor Nordsøen og Kattegat begge bølger ind over Grenen. Lidt ude i vandet holder en sælkoloni til, og på en varm solskinsdag slikker sælerne sol på bunkerne i strandkanten. Er I interesseret i kunst, vil I elske det særlige lys i Skagen og de spændende kunstmuseer.

På de smukke danske øer er der også mange sommerhuse til udlejning i uge 42. Fyn bliver ofte kaldt ”Eventyrøen” pga. H.C. Andersen. Besøg hans fødehjem i Odense og det imponerende museum H.C. Andersens Hus, der er den største nye attraktion i Odense i mange år. Museet åbnede i juni 2021 og er fyldt med eventyrlige oplevelser for alle aldre. Odense by er i sig selv også et besøg værd, så sæt hele dagen af og få det hele med.

Fyn bliver også kaldt for den grønne ø, da landskaberne her er frodige og milde. Langs kysterne ligger de hyggeligste byer side om side, og finder man et sommerhus til leje her i uge 42, er man sikret masser af skønne naturoplevelser. Ta’ f.eks. med på Marsvinssafari på Lillebælt og se det hele fra oven på Bridgewalking på Den Gamle Lillebælts Bro ved Middelfart. En helt unik oplevelse, der kun findes få steder i verden.

Tilbringer man ferien i et sommerhus i uge 42, er man helt tæt på det smukke danske efterårsvejr. Vågner man op til morgendug i græsset og på træerne, inden solen bryder frem og kaster sine stråler på de naturens farvestrålende pragt, så ved man, der bliver en særlig dag.

Gå på svampejagt i skovene, ravjagt på strandene og vend hjem til uldne sokker, varm kakao, familiehygge og brændeovnens knitren – sådan en efterårsferie fylder kroppen med energi til den mørke årstid.